Birbirlerine fena girecekler

R. T. Erdoğan çok vefalı. MÜSİAD, biliyorsunuz, Ak Parti'nin yan kolu. Sakarya'da havaî fişek fabrikası havaya uçtu, altı işçi hayatını kaybetti. (Allah rahmet eylesin.)

Biri kayıp. Ağır yaralı var. Reis, patlamanın ardından hemen telefona sarılıyor ve fabrikanın sahibini arıyor. Dediğine göre birkaç defa konuşuyor.

Fabrika, Ak Parti iktidarı devrinde, 11 yılda, birkaç defa patlıyor. Ölenler, yaralananlar oluyor. Her defasında onarılıp faaliyete geçiriliyor. Hadi birine, hadi ikisine diyelim görünmez kaza. Ya diğerleri... Sıkı kontrol ve tedbir kazaları herhâlde önlerdi.

Allah sizi inandırsın, ilk haberlerde geçmiş patlamalardan bahsedilince, dedim, her seferinde yeniden faaliyete geçtiğine göre, muhakkak "Yukarı" ile bir bağlantısı vardır. Hakikaten öyleymiş. Fabrika sahibi "teselli" için birkaç defa aranıyor. Fabrikanın enkazından hâlâ dumanlar tüterken, MÜSİAD geçmiş olsun yemeği tertip ediyor. "Muhterem"in parti içinde ayrı bir yeri olsa gerek.

Vefa buna denir arkadaş!

Vefa deyince...

Ak Parti içinden iki parti çıktı. Ayrılanlar mı vefa göstermedi, "Biz gidiyoruz." dedi, yoksa, partinin başı, onları istiskal mı etti de ayrı yol çizdiler? 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 173 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 602 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 267 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 335 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 591 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar