Belden aşağı seçim!

CHP'nin Ankara Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'a, durup dururken sahtecilik suçlamasıyla dava açılması, Milliyetçi Hareket çizgisinde olanlar için çok üzücüdür. Meseleye asıl bu noktadan...

CHP'nin Ankara Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'a, durup dururken sahtecilik suçlamasıyla dava açılması, Milliyetçi Hareket çizgisinde olanlar için çok üzücüdür. Meseleye asıl bu noktadan bakmalıdır.

İlk gençlik yıllarından beri Ülkücü Hareket içinde yer almış bir insanın hatası, ister istemez Hareket'e de dokunacaktır. Ne diyecekler: "Ülkücü, sahte senet kullanmış!"

Siyaset yolunda ilerleyen ve daha üst makamlara gelmek için efor sarf eden bir isim, üstelik geldiği Hareket'in kendisine öğrettiklerinin tersine bütün ahlâkî normları yıkarak yürüyorsa, Hareket de kendisini sorgulayacaktır ister istemez.

Herkes biliyor ki, Ak Parti köşeye sıkıştı. Artık belden aşağı vurarak anlık netice almak istiyor. 

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, kapanmış bir dosyada soruşturma izni veriyor, Ak Parti sözcüsü Ömer Çelik bu dosya üzerine iddianameyi kamuoyuna açıklıyor ve mahkemenin kabul etmesiyle Mansur Yavaş hakkında dava açılıyor.

M. Yavaş, sahte senet kullanmadığını bütün delilleriyle ortaya koydu hâlbuki.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar