Batı PKK için pek endişeli!

PKK bitecek endişesiyle ABD devreye girdi, Ankara Mutabakatı imzalandı.Dolaydan PKK ile sözleştik! Dolaydan diyorum; çünkü, Saray'da, ABD'li yetkililer, bizim devlet erkânının gözünün içine baka baka Abdullah...

PKK bitecek endişesiyle ABD devreye girdi, Ankara Mutabakatı imzalandı.

Dolaydan PKK ile sözleştik! Dolaydan diyorum; çünkü, Saray'da, ABD'li yetkililer, bizim devlet erkânının gözünün içine baka baka Abdullah Öcalan'ın en sadık adamlarından, PKK'nın Suriye kolunun başındaki Şahin'le telefon trafiği işlettiler. Bizim taleplerimizi Şahin'e, Şahin'in taleplerin bize ilettiler!

A. Öcalan yabancımız değil! "Dostumuz" sayılır. Bir bakarsınız nevruz mitinginde kitlelere mektubu okuturuz. Bir bakarsınız, heyetler gönderir kendilerine akıl danışırız. Bir bakarsınız, Dolmabahçe Sarayı'nda talep listesini açıklatırız. Bir bakarsınız, belediye başkanlığı seçiminde, bir öğretim üyesini gönderir, mektup getirttiririz.

Şahin, A. Öcalan'ın en sadık adamı olduğuna göre; gelin, Trump'tan rica edelim, müttefiki Şahin'e, bir günlüğüne Türkiye'ye gelmesine izin versin. PKK başını İmralı'ya götürelim, ABD heyeti ve bizim MİT elamanları yanında Öcalan'dan talimat alsın. "Adamımız" herhâlde "yamuk" yapmaz!

Dudaklarınızda müstehzi gülüşü görür gibiyim. Maalesef olmaz/olamaz denilenler oluyor! 

ABD karşısında, bizim de manevra alınız dar. Böyle bir diplomatik yolu denemek için, 13 maddelik mutabakatı imzaladık. PKK'ya çekilmesi için verdiğimiz 120 saatlik süre yarın gece yarısı dolacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 173 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 602 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 267 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 335 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 591 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar