AYM kararının ardında ne var?

PKK severleri mutlu eden Anayasa Mahkemesi'nin o meş'ûm kararının hukukî izahının hiçbir surette mümkün olmadığının altını çizeyim.

PKK ile aynı kökten gelen eski Marxist, yeni liberallere yaranmak için şahsiyetini paymal edenler bin dereden su getirerek, AYM'nin Ali Kemallerini aklamaya kalkışıyorlar. (Karar gazetesinin birçok yazarı başı çekiyor.) Ali Kemalleri aklamak isterlerken, 1071 (veya 1066) imzalı karşı bildiriye de yüklenmeden geri durmuyorlar. Neymiş? Bu bildiri imzalayanların içinde hukukçu ancak yüzde 1,4'müş.

Vatan savunması için hukuk okumak mı gerek?! Hukuk sadece hukuk fakültelerinde okunularak mı öğrenilir?!

Anayasa Mahkemesi'ne hukuk fakültesinde okumamışların da üye yapıldığını bile bile bunu nasıl söylersiniz!

Ağır konuşacağım... Hak ediyorlar. Dört bir tarafımızda bütün hızıyla savaş sürüyor. Biz bu savaşın odağındayız. Yalakalarımız ise, PKK'yı temize çıkarmak için cephe gerisi faaliyet yürüten satkınlara akılları sıra "fikir hürriyeti" adına sahip çıkıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar