Askerime 'katil' diyemezsiniz!

İsmi lâzım değil... Bir eski tanıdık köşesine başlık atmış: "Aykırı fikirler bizi incitse de özgür olmalıdır."Arkadaşın kastettiği aykırı fikir "Bu Suça Ortak...

İsmi lâzım değil... Bir eski tanıdık köşesine başlık atmış: "Aykırı fikirler bizi incitse de özgür olmalıdır."

Arkadaşın kastettiği aykırı fikir "Bu Suça Ortak Olmayacağız" "akademisyen" grubunun Kandil çıkışlı "PKK Bildirisi". Bu bildiriye imza atanlar için göğsünü siper ediyor!

O bildiride aykırı fikir söylenmiyor. PKK Güneydoğu'da kazdığı hendeklere gömülürken, militanlara cephe gerisinden destek çıkılıyor. "Dış mihraklar"a, "Aman yetişin Türk ordusu PKK'lı kardeşlerimizin kazandığı mevzileri bir bir ele geçiriyor. Bağımsızlık hareketi sekteye uğruyor." demeye getiriliyor. Dediğim gibi, bunların her biri Ali Kemal'dir ve bunların imzaladığı bildiriyi "söz söyleme hakkı" görenler de Ali Kemal'in türevleridir!

Bir fikir çatışması içinde değiliz. Öyle olsa herkes dimağından damıttığı gibi yazar, söyler. Ama askerim savaşırken, çıkıp "Katiller!" demeye gelen sözler edemezler!

PKK hendek kazarken, halkı haraca bağlarken, yol kontrolleri yaparken, askerimizi kurşunlarken, "Ne oluyor oralarda! Hürriyetleri kısıtlıyor, devleti bunaltıyor, düşmanı sevindiriyorsunuz!" demediler. 1984'ten beri katliam yaptılar, kundaktaki bebekleri kurşunladılar. Kim sesini çıkardı, kim imza topladı?!

Dün bizim aydınlarımızın sefaletini yazdım. Oldum olası böyle. Bile bile "PKK bildirisi"ni "fikir hürriyeti" diye empoze etmeye kalkışıyorlar. Çünkü özlerine yabancılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar