Amasya Tamimi'yle gelen zafer!

Seçim gecesi İstanbul sokaklarına çıkanlar görmüşlerdir; büyük bir heyecan, büyük bir coşku. İzmir Marşı her yeri çınlatıyor. Arada İstiklâl Marşı okunuyor....

İnsanlar duraklarda yığın yığın. Toplu taşıma vasıtaları tıklım tıklım. Beylikdüzü'ne, zafer mitingine yetişmeye çalışıyorlar. Arabaların korna sesinden İstanbul inliyor.

Bu zafer şu partinin bu partinin zaferi değildir; bu zafer bütün halkın zaferidir. Bu zafer, Türkiye'yi çıkarlarına kurban edenlere karşı verilen mücadelenin ilk büyük zaferidir. Hiç şüpheniz olmasın; arkası gelecek.

Hakem halktır. İstanbul halkı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın tekrarlanan seçiminde, hakkı yenilmek istenen adaya çok büyük farkla hakkını vermiştir. Bundan sonrasında inkıtalar oynanacak ve Ak Parti, gururunun, bencilliğinin, parti çıkarını ülkenin ve hatta dinimizin önüne çıkarmanın, kayırmanın, israfın, daha nelerin kendisine nasıl kaybettirdiğini, halkın nihaî bitiş düdüğüyle, çok acı görecek!

Bu seçim, yeni rejimi; tek adam rejimini, parti devletini de sorgulatacaktır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 173 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 602 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 267 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 335 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 591 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar