'Akıl' mı 'hamaset' mi?

Uzun zamandır parti kuracağı söylenegelen Abdullah Gül, Yeni Zelanda katliamıyla ilgili düşündürücü bir tivit attı. Diyor ki:"Yeni Zelanda'da yaşanan tüyler ürpertici katliam sonrasında Başbakan Jacinda...

Uzun zamandır parti kuracağı söylenegelen Abdullah Gül, Yeni Zelanda katliamıyla ilgili düşündürücü bir tivit attı. Diyor ki:

"Yeni Zelanda'da yaşanan tüyler ürpertici katliam sonrasında Başbakan Jacinda Ardern'in yaptığı sağduyulu konuşmalar, ortaya koyduğu kuşatıcı politika ve sergilediği samimi ve kararlı tavır tüm liderlerin örnek almasını gerektirecek niteliktedir."

Geçmişe doğru gidip daha derin analiz edince, A. Gül'ün, bir "intikam" hissi taşıdığını da söyleyebiliriz. Yoksa "tüm liderler"e Jacinda Ardern'i  niye örnek göstersin?

Tivitin kimi hedef aldığı belli; tevil edilemez.

R. T. Erdoğan ve A. Gül'ün iç çatışmaları kendilerini ilgilendirir.

Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern'in konuşmasını dinlediğimde, takdirlerini ifade edecek kelime bulamayınca "İşte bu!" diyen avam gibi ben de, "İşte bu!" demiştim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar