Ah cezalar cezalar!...

Oy birliğiyle Emin Çölaşan, Necati Doğru, Metin Yılmaz ve diğerlerini mahkûm ettiler. Dolayısıyla Sözcü gazetesini mahkûm ettiler.Bu isimlerin Fetullahçılarla ne işi olabilir? Onlara nasıl destek verebilir?...

Biri "sosyal demokrat", biri yazılarında arada eskilerden bahsediyor, belli ki "komünist" yanı var, biri de  olsa olsa "en Atütürkçü"... Bunlar Cemaat'e kıyısından ucundan bulaşacak insanlar mı?! Acaba evleri Fethullah'ın bir dershanesine komşu mu? Bank Asya Şubesi'nin yanında mı?!? Olur a, önünden geçmişlerdir! Öyle bir görüntü sergilediler ki, hükûmete muhalif olanlar cezalandırılıyor. İddianameye bakıyorsunuz diş kovuğunu doldurmayacak iddialar.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, adalet paketlerini hatırlatıp duruyor. İyimser de konuşuyor. Paketin biri geçen kasımda geçti. Yılbaşından sonra yürürlüğe giriyor.

(Abdulhamit Bey, isminin yazılışında çok hassas. "Abdülhamit" yazılırsa, sekretarya hemen not gönderiyor: "ü" ile değil, "u" ile yazılacak. Abdulhamit, Arapça isim tamlamasıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar