Adalet olmadan iktisat olmaz!

R.T. Erdoğan iki köklü reformdan bahsetti, "Ülkemizin içinden geçtiği dönemi dikkate alarak ekonomide ve hukukta yeni bir reform dönemi başlatıyoruz." dedi.Bir hafta içinde hemen her konuşmasında köklü...

R.T. Erdoğan iki köklü reformdan bahsetti, "Ülkemizin içinden geçtiği dönemi dikkate alarak ekonomide ve hukukta yeni bir reform dönemi başlatıyoruz." dedi.

Bir hafta içinde hemen her konuşmasında köklü değişikliklere gidileceğini söylemesi, kimi çevreleri kaygılandırdı, kimi çevreleri umutlandırdı.

Reformlarda "adalet" öne alınmazsa, iktisat yerde sürünür. Adaletli olun, insanlar acı reçeteye de razı gelir. Gönül rahatlığıyla bütün tedbirlere uyar. Yeter ki hak yerini bulsun.

Osman Kavala'nın boşu boşuna hapis yattığını herkes kabul ediyor. Her seferinde yalan yanlış bahane uyduruldu ve içeride tutuldu. Sanırım bir türlü hazmedilemeyen Gezi Hâdiseleri'nin hıncı, "Kızıl Milyarder"den çıkarılmak isteniyor.

Osman Kavala ile bağdaşır bir tarafım yok. Ama o bir "insan". Kim olursa olsun haksızlık karşısında dik durmalıyız, ses vermeliyiz.

Müyesser Yıldız, bigünah içeri atıldı, aylarca yatırıldı, sonra salıverildi. O. Kavala'yı bahane uydurup içeride tutan, Müyesser Hanım'ı hiç bırakır mıydı? Var bir şey!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar