ABD'de sular durulur mu?

Trump seçimi kaybetmeyi bir türlü kabullenemiyor. Trump ki, Siyonistlerin el üstünde tuttuğu, kendisine danışman yaptığı Yahudi asıllı damadına Ortadoğu'da lobi kurdurduğu, âdeta İsrail için soluk...

Trump seçimi kaybetmeyi bir türlü kabullenemiyor. Trump ki, Siyonistlerin el üstünde tuttuğu, kendisine danışman yaptığı Yahudi asıllı damadına Ortadoğu'da lobi kurdurduğu, âdeta İsrail için soluk alıp verdiği, Arap ülkelerini İsrail'e yaklaştırdığı hâlde yenilgisi manidar değil mi?.

ABD'de Evangelistler etkilerini yitiriyorlar, diyebilir miyiz?

Diyemeyiz... Trump gider, Biden gelir... Kim gelirse gelsin, Ağlama Duvarı'a kippalarıyla (başları üstünde küçücük şapka) dünya âleme kendilerini gösterecektir. Bu gösteri, "Siz ne derseniz o olur." manasına gelir.

Şunu da düşünebiliriz... Biden'la oturup pazarlık yapmışlardır. Biden, Siyonistlere Trump'ın verdiğinin de fazlasını verecektir. 

Trump halkı sokağa döktükten sonra belki de azledilecektir. Belki mahkemeye çıkarılacaktır.

ABD'de ilk defa Kongre Binası kendi halkı tarafından basılıyor ve bu baskında dört gösterici hayatını yitiriyor. 1814'de de İngilizler saldırmışlar, Kongre Binasını ve başka devlet dairelerini ateşe vermişlerdi ama, o İngilizler halktan değildi, İngiltere'nin askerleriydi. Bir savaş içindeydiler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar