30 Ağustos'u küçümseyen o kafa!

Ak Parti'den seçilen Bursa Belediye Başkanı'nın 30 Ağustos Zaferi'ni küçümsemesine ne dersiniz! Bunların niyeti hakikaten kötü. Saplantıları Mustafa Kemal!

Onun getirdiklerini, bazı radikal tedbirlerini tartışabilirsiniz ama Millî Mücadele'yi asla tartışamazsınız. 30 Ağustos'u küçümsemek, şuur altında daha fazlasının yattığını gösterir. Keşke Mustafa Kemal Anadolu'ya gönderilmesiydi. Keşke Amasya Tamimi yayınlanmasaydı. Keşke Erzurum, Sivas kongreleri yapılmasaydı... Keşke Sakarya Muharebesi, 30 Ağustos Başkumandanlık Meydan Muharebesi kazanılmasaydı... Hazır düşman Polatlı'ya dayanmıştı, Ankara'yı da girseydi. Zihniyetleri budur!

Osmanlı yok! Padişah yok! Dolmabahçe Sarayı önünde düşmen gemilerini dizmiş. Elbette senin padişah da saltanatı sürsün diye, düşmanı orada istemez ama feraset ve cesaret gerekir. Koltukta otursunlar, gerisi "düşmanın" olsun! Taraflı, tarafsız o dönem hatıralarını okuyun, çıkan netice budur. (Özellikle zamanın süreli yayınlarının binlerce sayfasının elimden geçtiğini yine harlatırım.)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar