'İstibdat' mı dediniz?!

Hüseyin Çelik'in çok yerinde tespitleri var. Kendi partisi için, diyorum. Düşünen söyleyecek sözü olan bir insan. Ak Parti'nin kurucularından. Eski Kültür ve Millî Eğitim Bakanı, Partisinin eski...

Hüseyin Çelik'in çok yerinde tespitleri var. Kendi partisi için, diyorum. Düşünen söyleyecek sözü olan bir insan. Ak Parti'nin kurucularından. Eski Kültür ve Millî Eğitim Bakanı, Partisinin eski sözcüsü. Yani partinin her köşesinde o var(dı).

Neden dışarıda ve neden ona bir şey sorulmuyor?

Dün dediğim gibi, "aşiret" içinden biri, aşiret liderinin hoşuna gitmeyecek söz etmişse, kendi dairesinin dışına atılıveriyor.

Muhalled bir eseri var: Ali Suavî ve Dönemi (800 s.). 1994'te çıktı. Yeni baskısı yok. (Neden acaba? Yanlış yerde yayınlandığı için mi?! Hüseyin Çelik Bey, herhâlde bir açıklama getirir.)

Haliyle Abdülhamit'i en bilecek isimlerden biri de Doç. Dr. Hüseyin Çelik'tir.  Abdülhamit'e yekten "Müstebittir!" diyor! Ve onun nezdinde sözü zamanımıza getiriyor.

Hüseyin Çelik, "Sultan II. Abdülhamit İngilizlere niçin sığındı?" başlığı altında, kendi sitesinde seri makale yazmıştır. Serinin ikincisinde "halifenin" günahsız kabul edilemeyeceğini belirtiyor:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar