Parti içi muhalefet

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz...Ak Parti'de, öteden beri bir muhalif hareketin içten içe ısıtıldığı malûm.Ekonomi bozulmuşsa, halk partiden hoşnut değil demektir. Halk hoşnut değilse, iç ve...

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz...

Ak Parti'de, öteden beri bir muhalif hareketin içten içe ısıtıldığı malûm.

Ekonomi bozulmuşsa, halk partiden hoşnut değil demektir. Halk hoşnut değilse, iç ve dış muhalifler kendileri için umut taşırlar.

Ak Parti'de "ağır toplar"ın önü kesilmiştir. "Baş"a mutî iseniz, "parti" kavramının hiçbir anlamı yok... Parti "O" zaten. 

Ekranlarda görüyoruz... Ak Parti'ye oy verenler, açık açık: "Oy verdim. Hâlâ vicdanım kanıyor Elim kırılsaydı da oy atmasaydım... Ülke battı, gidiyor... Ne olacak daha... Türkiye bitti kardeşim, gidin marketlere, manavlara bakın... Ne adalet, ne de demokrasi diye bir şey kalmadı ülkemizde..." diyorlar.

"Yandaş" ekranlarda bile pazara çıkıp halka sorma ihtiyacı duyuyorlar. Mutlu olacağı düşünülen insanlara mikrofon uzatıldığında, "Bakın şu fiyatlara!..." diyorlar. Arkasından gelen sözleri biliyorsunuz.  

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar