'Çirkin Amerikalı' Trump!

Türkiye kime güvenecek? Sadece ve sadece kendisine... İç tesanütü sağlamak mecburiyetindeyiz. Birbirimizi tenkit ederken ölçülü olmalıyız."Reis"... Adı üstünde... En tepedeki isim. Asıl...

Türkiye kime güvenecek? Sadece ve sadece kendisine... İç tesanütü sağlamak mecburiyetindeyiz. Birbirimizi tenkit ederken ölçülü olmalıyız.

"Reis"... Adı üstünde... En tepedeki isim. Asıl ölçülü olması gereken o. Herkesi kucaklaması gereken o. Ben varım, yine ben varım, diyemez. Türkiye'de yaşayan 82 milyon hangi görüşte olursa olsun eşittir. İster şu partiden, ister bu partiden, ister şu mezhepten, ister şu cemaatten olsun, kimse için peşin hüküm verilemez; suç işlerse kanunlar yakasına yapışmalıdır.

Ölçü Anayasa'dır. Ölçü kanunlardır. Değişmediği müddetçe, bir kere delmekten bir şey çıkmaz, diyemeyiz.

"Ben Müslümanım, diğerleri gâvur!" mantığı içinde konuşamayız.

Birlik!.. Birlik!.. Birlik!..

Etrafımız kuşatılmış... ABD, PKK Devleti kurmakta kararlı... Biz ellerimizi kenetlersek, ABD (=Siyonistler), Rusya... Pis emeller besleyen kim varsa... yerlerinde tepelenir durur!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar