FETÖ ve çocuklar

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül şu sözleri yakın zamanda söyledi:"FETÖ ile mücadele aynı zamanda Türk yargısının bir bağımsızlık ve saygınlık mücadelesidir. Bu mücadeleyi yargının...

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül şu sözleri yakın zamanda söyledi:

"FETÖ ile mücadele aynı zamanda Türk yargısının bir bağımsızlık ve saygınlık mücadelesidir. Bu mücadeleyi yargının saygınlığını yükselterek, toplumun adalet inancını yine yücelterek sürdüreceğiz."

"Bağımsızlık", "saygınlık", "adalet inancı" gibi ifadelerle söze girerseniz, bir "şüphe"yi de zihne sokarsınız.

Hemen bütün köşe yazarlarına geldiği gibi bize de "Görülmüştür." mektupları geliyor. Yani hapishanelerden izinli gönderilen mektuplar. Ayrıca mahkemelerde aklandıkları hâlde, işlerine dönemeyenlerin mektupları... (Bir örneği sonra vereceğim.) 

Israrla üzerinde durduğum husus, at izinin it izine karıştırılmamasıdır ve maalesef öyle bir karıştırılmıştır ki, ayıklamak mümkün olmuyor. (Reis, daha "At izi it izine karıştırılıyor." deyimini kullanmadan önce bu başlıkla yazı yazmış ve yanlışlıklara, hoyratlıklara, ben bildimciliklere dikkat çekmiştim.)

Çocuklar... Çocuklar... Suçlu veya suçsuz, hapistekilerin, işlerinden edilenlerin çocukları... Ne acılar çektiklerin düşünebiliyor musunuz!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar