Sarı yelek satmayın ha!

İktidar içten içe telaşta...Şu "Sarı Yelekliler" düşündürüyor. Ya Türkiye'de de bir "Sarı Yelekliler Harekâtı" başlarsa!..İstanbul Mahmutpaşa'da "sarı yelek satıldı mı...

İktidar içten içe telaşta...

Şu "Sarı Yelekliler" düşündürüyor. Ya Türkiye'de de bir "Sarı Yelekliler Harekâtı" başlarsa!..

İstanbul Mahmutpaşa'da "sarı yelek satıldı mı, satılmadı mı?" araştırması yaptırmışlar! Sonra bakmışlar, sarı yelek satışında bir kıpırdanma yok; "Çok şükür!" çekmişler, rahatlamışlar!

Gösteri, kalkışma, her neyse... Yelekle mi?! Tuhaf.

Gezi hâdiseleri, hiç beklenmediği, her şey kontrol altında dendiği bir zamanda çıkmadı mı? Hükûmet edenler, "masum" başlayan olayları, suhûletle kontrol edebilirlerdi ama etmediler, "Edemediler." demiyorum, "Etmediler!", diyorum. "Kin" ve "düşmanlık" körüklenerek, hâdiseye karıştıkları düşünülenler, bir sahaya sıkıştırılmak, ezilmek istendi ama... Sancısı büyük oldu.

"Gezi" deyince irkiliyorlar! Beş yıl geçmiş; siz körüklediniz, siz destek verdiniz diye adamları topluyorlar. Biri bir yıldan fazladır tutuklu. Sonra birini daha tutukladılar. Arkası gelir mi? Şu zamanda her şey mümkün. Cemaat'le, zamanında, kendileri dost iken, dişe diş mücadele edenlere bile sırf muhalif oldukları için dava açtıklarına göre, yarının ne getireceğini kimse bilemiyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 173 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 602 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 267 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 335 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 591 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar