Ali Bey'in Diyanet'i S.O.S. veriyor!

Aşağıdaki satırları ben yazmadım!"Maalesef bugün Türkiye'de, başta dini temsil görevini üstlenen Diyanet olmak üzere dini kimliğe sahip gruplar, cemaatler, sivil toplum kuruluşları ve İslamcı aydınlar adalet...

Aşağıdaki satırları ben yazmadım!

"Maalesef bugün Türkiye'de, başta dini temsil görevini üstlenen Diyanet olmak üzere dini kimliğe sahip gruplar, cemaatler, sivil toplum kuruluşları ve İslamcı aydınlar adalet ve hukuk konusundaki bütün tezlerinden vazgeçtikleri gibi İslami duyarlıklarını da kaybetmiş bulunuyorlar. Adalet konusunda Kur'an'daki açık emirler ve Hz. Peygamberin mesajları artık onlar için hiçbir anlam ifade etmiyor. Ne yazık ki hemen herkes kendi hizbinin amigoluğunu yapmayı bir dindarlık vecibesi olarak görmeye başladığı için, dinin evrensel mesajı da toplumda yavaş yavaş buharlaşıyor. Bu yüzden de 'Ne kadar Salatü selam, öbür dünyada o kadar huri' söylemlerinin müşterisi giderek artıyor."

Yukarıdaki sözler bir "İslâmcı"ya ait. Mehmet Ocaktan'ın kaleminden çıkmıştır. ("Adalet konusunda Müslüman duruş sınavı", Karar, 23 Kasım 2018).

Ocaktan yabana atılamaz. Profesyonel gazeteci. Üstelik kendi mahallelerinden. Ak Parti'nin milletvekiliydi.

İçinizden hayıflananlara, yol göstermek isteyenlere, adalet arayanlara kulak tıkayabilir misiniz?!

Ali Bey'in Diyanet'i "hatasını" bildiği için mi yoksa açıklama yapıp dikkat çekmeyelim, yazılanlar dar çevrede kalsın diye mi suskun?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar