'Andımız' bahane, hesap 'Türk'le!

Millî Eğitim Bakanlığı, "Andımız"ın okullarda okutulmasına hükmeden Danıştay'a gönderdiği itiraz dilekçesindeki savunması akıl dışıdır!Tartışılan bu öğrenci...

Millî Eğitim Bakanlığı, "Andımız"ın okullarda okutulmasına hükmeden Danıştay'a gönderdiği itiraz dilekçesindeki savunması akıl dışıdır!

Tartışılan bu öğrenci yemininin okutulup okutulmaması değil "Türk".

MEB savunucularının zırvalarına bakın siz:

"Türkler kendi çağdaşı unsurlara göre ulus bilincine en geç ulaşan topluluktur. Türkiye Cumhuriyet'ini kuran kadro zaten gecikmiş olan süreci hızlandırmak için yoğun çaba harcamıştır. Özellikle 30'lu yıllarda benimsenen politika, artık toprak bütünlüğünü garanti altına alan bir ülkenin millî bütünlüğünü de sağlamasıydı. Öğrenci Andı da bu amaçla benimsenmiş ve ilkokullarda okutulmaya başlanmıştır."

Ne kadar basit değil mi? Hemen çözüverdiler: "Andımız"a gerek yok...

Türk'ü silmek neyi silmektir biliyor musunuz? Hani R. T. Erdoğan'ın her seferinde sıraladığı etnisiteler var ya... Hepsi "Türk" kimliği içindedir ve hepsini birden silmektir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 173 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 602 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 267 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 335 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 591 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar