CHP'ye 'dinsiz' dedi mi?

Abidin Çelik Düzköy Belediye Başkanı. Düzköy ,Trabzon'un iç kesimdeki bir ilçesi. Başkan CHP'den seçilmiş.Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne Düziçi Belediye Başkanı yardım istemek...

Abidin Çelik Düzköy Belediye Başkanı. Düzköy ,Trabzon'un iç kesimdeki bir ilçesi. Başkan CHP'den seçilmiş.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne Düziçi Belediye Başkanı yardım istemek için gidiyor. Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen: "CHP dinsiz partidir, ben dinsiz partiye yardım etmem." diyor. Karadeniz gazetesinde bu haberi okuyunca inanamadım. Kesinlikle dememiştir, bir yanlış anlama olmuştur. Müslüman, kendisi ikrar etmeden kimseye "dinsiz" diyemez, dedim. Burada CHP'li belediye başkanına oy veren halk da "dinsizlik"le suçlanıyor. CHP "dinsiz" olursa CHP'li ne olur?!

Aklı başında, ihlas sahibi ulema buna bir çare bulmalı. R. T. Erdoğan geçen gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "Sen ne anlarsın ezandan, Kur'ân'dan!" demişti... CHP'nin ortalığı yıkması gerekirdi ama anlamsız bir sessizliğe büründü. K. Kılıçdaroğlu grup toplantısında "Sen benim dinimi sorgulayamazsın!" gibi bir iki laf etti. Gecikmiş cevap.

Dini ön plana çıkaran kimileri çok yanlış yolda yürüyorlar. Bunların zamanında "düalizm, ateizm!" tartışılıyorsa, düalistler, ateistler aldı başını gidiyor, deniliyorsa, ulema bunun sebepleri üzerinde durmalı ve Ak Partililerin tavrını da göz önünde tutmalıdır.

Trabzon'un ilçesi Düzköy'ün belediye başkanı Abidin Çelik Bey'i aradım. Hakikaten Erzurum Belediye Başkanı'nın "dinsiz" sözünü edip etmediğini sordum.

Abidin Çelik Bey, Erzurum'a 16.06.2018 günü gidiyor. 15.00 sularında Başkan'la görüşüyor...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar