Öyle alçakça bir oyun ki...

ABD'nin Orta Doğu'da birinci hedefi, Müslümanları birbirine düşürmek, birbirine kırdırmak. Gizli bir oyun içinde de değiller. Nasıl olsa güç bizde, para bizde... İstediğimizi yaparız, diyorlar. Yeter ki...

ABD'nin Orta Doğu'da birinci hedefi, Müslümanları birbirine düşürmek, birbirine kırdırmak. Gizli bir oyun içinde de değiller. Nasıl olsa güç bizde, para bizde... İstediğimizi yaparız, diyorlar. Yeter ki, İsrail sağ olsun!

Öyle alçakça bir oyun ki...

Hadi diyelim, ülke yönetimlerine tavır koymak istiyorsun. Öyle de değil. Doğrudan halkları hedef alıyorlar.

Bakın, muhalifi muvafığı, Türkiye'de Beştepe'de Saray'ın etrafında kol kola kenetlendi. Çünkü ABD ve hempaları doğrudan halkımıza karşılar.

Ankara zamanında ne demişti? Gel Amerika, Rakka'dan İŞİD'i (Saray "DAEŞ" diyor.) birlikte çıkaralım.

Yanaşmadılar. PKK'yla iş birliğine gittiler ve binlerce TIR'la, binlerce kargo uçağıyla teröristlere silâh taşıdılar. Söz verdiler, "Rakka alınsın, silahları toplayacağız." diye. Hiçbir surette sözlerinde durmadılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar