'Hafıza'yı dağıtmak!

Osmanlı Arşivi'ndeki "deprem"e seyirci kalamayız. Tarihimize "ihanet"le karşı karşıyayız.Osmanlı belgelerinin tasnifinin bitirilmesiyle, dünya tarihinin pek çok bilinmeyenleri gün yüzüne çıkarılacaktır....

Osmanlı Arşivi'ndeki "deprem"e seyirci kalamayız. Tarihimize "ihanet"le karşı karşıyayız.

Osmanlı belgelerinin tasnifinin bitirilmesiyle, dünya tarihinin pek çok bilinmeyenleri gün yüzüne çıkarılacaktır. Ehil kadroların tırpanlanması ve aşağılanmasına asla izin verilemez.

"Parti devleti" olsak dahi, böyle keyfî tasarrufa gidilemez. İhtisas ve büyük tecrübe isteyen bir işe 10 yılını, 20 yılını, 30 yılını vermiş insanlara hadi gidin kapı dibinde oturun, hadi gidin tiyatroda bilet kesin, hadi gidin şu kurumda getir götür işine bakın denilemez.

İlim sahibi insanlarımız aşağılanmıştır. Tarihi aydınlatanların alnına kara leke sürülemez!

"Yukarısı" bilmeli ki, bu "aşağılama" "Parti"yi de zora sokar.

Resul Tosun, Star gazetesi yazarı. Eski Ak Parti milletvekili. Millî Görüş camiasında efsane olmuş Yörünge dergisini çıkararak -ben de bir ara beraberdim- Ak Parti'nin kuruluşuna büyük emek vermiştir. Dürüstlüğüne şahidim ve kefilim. Partisi için çok ciddî bir ikazda bulunuyor:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar