Kararnameler... Çok temiz iş!

Kararnameler peş peşe yayınlanıyor. Çok temiz iş...TBMM'de kanun teklif edilecek, komisyon görüşecek, sonra genel kurula gelecek. Bir sürü tartışacaklar, birbirlerine laf sokuşturacaklar... (Birbirinden kopya pespaye dizilerin...

Kararnameler peş peşe yayınlanıyor. Çok temiz iş...

TBMM'de kanun teklif edilecek, komisyon görüşecek, sonra genel kurula gelecek. Bir sürü tartışacaklar, birbirlerine laf sokuşturacaklar... (Birbirinden kopya pespaye dizilerin senaristlerinin en sevdiği söz... "Bana laf mı sokuyorsun!", "Bana laf sokuşturdun!")

Olmadı, hadi tekrar komisyona havale...

Bir kararname yayınla... Memleket güllük gülistanlık... Kimse kimsenin tavuğuna kışt diyemez. "C.Başkanı" gözünü bir belertti mi, bir kaş çattı mı, herkes suspus.

Ben bu işi sevdim ağbi!

"Külliye/Saray" akıl küpü... Hem dibine kadar Müslüman... Âkilleri var, fetvacıları var, istişare edeceği hususî ekibi var... Bir de, çantada keklik, ne zaman seçim olsa alacağı yüzde 52 zırhı var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar