Politikanın fır fırı!

Politika aynı zamanda hızlı karar alma sanatı... Kemal Kılıçdaroğlu, kim ne derse desin puan topladı. Bencillik etmedi... "Muhalefetin büyük partisi benim, herkes bana ram olacak... Türkiye'nin şartlarında iktidar partisine...

Politika aynı zamanda hızlı karar alma sanatı... Kemal Kılıçdaroğlu, kim ne derse desin puan topladı. Bencillik etmedi... "Muhalefetin büyük partisi benim, herkes bana ram olacak... Türkiye'nin şartlarında iktidar partisine yanaşmayan bana yanaşacak ve benim dediğime gelecek." demedi. İnşallah 24 Haziran seçimlerinde marjinal sol/PKK yatkınlarını, sağduyulu seçmenin oyuyla TBMM'ye sokmaz. Milletvekili adayları çok dikkatli seçilmelidir. Yoldaşlık hukukuna da uyulmalıdır. Birlikte yola çıkılanlara, bütün cefayı çekenlere, paratönerlik edenlere eşik aşılınca sırt dönülmemelidir.

Günlük politikaya girip şu milletvekili şu partiye geçti, şu partiden şu kadar milletvekilinin geçeceği söyleniyor; eski cumhurbaşkanı, adaylık kararını bugün yarın verecek konularına hiç girmeyeceğim. Dediğim gibi politika saat saat değişiyor. Şu anda yazdıklarımız bir müddet sonra manasız kalıyor.

Saadet Partisi adı değişse de fikri ve kadrosuyla üçüncü köklü parti. (Millî Nizam-Millî Selamet-Refah-Fazilet-Saadet) "Köklü" demem, sadece partinin eskiliğinden dolayı değil, Türkiye'de ektiği tohumlar ve politikada oynadığı rol itibarıyladır.

Kendi içlerinden çıkmış Ak Parti'nin esasını oluşturan kadroları da en iyi bilecek olan Saadet Partisi yönetimidir.

Türkiye'de partiler arası mücadele değil; "bloklar" arası mücadele başlamıştır. Blok içinde yer alan partilerin, seçimden sonra herkes yoluna gitse bile artık birbirlerine yüklenmeleri, kırıcı olmaları düşünülemez. Birbirlerine yüklenenleri, kırıcı olanları halkın bir tarafa yazacağını bilmeliyiz.

Ne deniyordu? ABD'deki gibi iki parti yarışsın. Şu anda vaziyet öyle görünüyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 173 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 602 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 267 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 335 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 591 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar