'Şehitler ölmez' derken...

Afrin Harekâtı'nda 26. günü geride bıraktık. Şu ana kadarki şehit sayımız 32. Şehitlerimizin cenazesi kalabalıklarla kaldırılıyor. Her cenaze töreninde "Şehitler ölmez, vatan bölünmez!"...

Afrin Harekâtı'nda 26. günü geride bıraktık. Şu ana kadarki şehit sayımız 32. Şehitlerimizin cenazesi kalabalıklarla kaldırılıyor. Her cenaze töreninde "Şehitler ölmez, vatan bölünmez!" sloganı atılıyor. PKK saldırıları başladığından beri bu slogan atılır.

"Şehitler ölmez, vatan bölünmez!" sloganı atılmasını tenkit eden bir köşe yazarının mahkemeye verildiğini biliyor musunuz? Onu yazacağım.

Yeni CHP'nin bir Parti Meclisi üyesi Sera Kadıgil'in tivitleri, CHP'nin yeni İstanbul İl Başkanı Canan'ın tivitleri gibi çok tartışıldı. Sera'nın, şehitlerimize dair: "Hayatta hiçbir laftan tiksinmedim 'şehitler ölmez vatan bölünmez'den tiksindiğim kadar." tiviti var ki "Aman Allah'ım!" dedirtiyor.

"Şehitler ölmez" meselesine gelmeden önce bu iki hanıma sormak istiyorum: "Nasıl bir Türkiye istiyorsunuz?" Parti yöneticisi olduğunuza göre, bir fikriniz vardır; açıklamanız gerek. Buyurun, köşemde istediğinizi yazabilirsiniz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 173 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 602 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 267 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 335 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 591 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar