24 Ocak: kazandık mı?

Saray ve etrafındakiler pembe rüyalarını anlatıyor. Ne anlatırlarsa anlatsınlar, hele şu kış günü halk cebine bakıyor. Cep boş. Elektrik zamlı, Saray ve etrafındakiler pembe rüyalarını anlatıyor. Ne anlatırlarsa anlatsınlar, hele şu kış günü halk cebine bakıyor. Cep boş. Elektrik zamlı, doğalgaz zamlı, her şey ateş pahası. Dar gelirliler bitik. Orta halliler dar gelirliler sınıfına inmişler. Ya işsizler... Nereye gitseler elleri boş dönüyorlar.

TOKİ 100 bin ev yapacak. Müracaat 1 milyonu geçmiş. Saray ve etrafı talep fazlalığını "refah" görüyor. TOKİ'nin şartlarını okuduğunuzda, mutlaka fakir olmanız, gelirinizin belli oranı geçmemesi gerekiyor ve beş yıl o evde oturmaya mecbursunuz. TOKİ evlerine talep bile acınacak hâlimizi göstermeye yeter.

Her şey bir tarafa; savaşıyoruz. Şehitlerimiz geliyor.

Suriye'de büyük bir mücadele veriyoruz. Irak'ta Kandil etrafında muharebe sürüp gidiyor. Kaç defa Irak'a girdik, kaç defa teröristleri temizledik, temizliyoruz, dedik. Hesabını yapamıyorum. Irak'ın ve Suriye'nin karışmasından sonra, yıkıcı bölücüler daha bir cesaret aldılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar