Yahu niye tutukluyorsun!

Cumhuriyet gazetesi mensupları yine bırakılmadılar. Sonunda serbest kalacaklar. Ya içeride tutuldukları günler, aylar nasıl telafi edilecek? Cemaat iltisaklılar, "Ergenekon" dediler, "Balyoz" dediler, "Casusluk" dediler, birilerine bavullar...

Cumhuriyet gazetesi mensupları yine bırakılmadılar. Sonunda serbest kalacaklar. Ya içeride tutuldukları günler, aylar nasıl telafi edilecek?

Cemaat iltisaklılar, "Ergenekon" dediler, "Balyoz" dediler, "Casusluk" dediler, birilerine bavullar içinde sahte evrak verdiler, çok insanı mağdur ettiler, hapishanelerde ölümlerine sebep oldular. (Tek başların değillerdi tabiî... O zaman hükûmet edenler müsamaha göstermeseler, imkân sağlamasalar bu kadar insan yıllarca yatar mıydı! Çatır çatır tazminat ödeniyor, boş yere yatırılanlara... Dört duvar arasında geçen yıllar, insanların ömründen çalınmış yıllardır!)

Cumhuriyet gazetesi iddianamesine bakıyorsunuz, yok "FETÖ'cü"ye pide ısmarlamışsın, yok ByLock kullanan seni aramış, yok selâm vermişsin, yok yoldan geçerken kolun sürtünmüş... Olacak şey mi? İsnada bakın siz: "FETÖ'de değil, ama müzahir!" Ne demekse! (Yalnız iddianamenin giriş bölümündeki iddialar öyle yabana atılacak gibi değil. "FETÖ" meselesi tutmayan bir yapıştırma. Ancak Cumhuriyet'in PKK ve benzeri örgütlere araladığı kapı, hakikaten fikir hürriyeti çerçevesini aşıyor. O zaman sadece Cumhuriyet mensupları için bir suçlama getirilemez ve kimse tutuklanamaz. O kadar çok PKK'ya ve gibilerine müzahir olan var ki... Açık açık PKK propagandası yapan "Bakur" filmi gösterilmedi diye koparılan yaygara meselâ... Açık açık PKK filmi savunulmuştur. Ne yapıldı?! Bedir Acar'ın Karar'da çıkan "PKK'lı 'çiçek çocuk için film bitti!" yazısına bakılabilir.)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar