Yaşar Topçu: "Kaz dağlarındaki katliama Tayyip Bey neden izin verdi?"

Kaz dağlarında neler olup bittiği yolunda çeşitli değerlendirmeler var. Sosyal medyada, Kaz dağlarında aranan madenin tarih boyunca bu bölgeden çıkarılan altın değil uranyum olduğu yolunda bir mesaj çok okundu....

Fakat uzman kişiler bu iddianın doğru olmadığına dair verilerden bahsetti.

Ben bu konuda eski Ulaştırma, Bayındırlık ve İskân Bakanı Yaşar Topçu'nun Medya Siyaset'e yaptığı yazılı açıklamayı önemli buluyor ve bir de buradan paylaşmak istiyorum. Açıklama şöyle: 

"Son günlerde kiminle konuşsam bana Kaz Dağları'nı soruyor. Sanırsınız ki; Kaz Dağları'nda kesilen ağaçlar insanlarımızın canından kesildi.

Bu benim için de öyle... Katliam yapılan yeri görünce içim sızladı.

Vatan, ormanlarıyla, kuşlarıyla, denizleri, gölleri, ırmaklarıyla, yaban hayatındaki hayvanlarıyla, taşıyla, toprağının altıyla-üstüyle, havası ile suyuyla vatandır. Onun için, 'bir çakıl taşından bile vazgeçmeyiz' diyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum