​​​​​​​Yakarsa iktidarı doğalgaz yakar!

Bin dereden veri taşıyıp sözü uzatmaya gerek yok, doğalgaz faturaları öyle bir hal aldı ki Müslüm Gürses'in "Yakarsa dünyası garipler yakar" dediği tahammül sınırına ulaştı.

İstanbul'da faturaların taksitlendirileceği haberleri var ama bu gidişle, iktidarı da doğalgaz yakacak! Çünkü, doğalgaz faturaları, en az iki katına çıktı.

***

İstanbul'a birçok aboneye, soğuklar başladıktan sonra henüz fatura gelmedi. Ankara'dan ve özellikle Selcan Taşçı'dan gelen haberler, vatandaşın, vanayı açmaya korktuğunu gösteriyor. İklimin ılıman olduğu İstanbul'da durum biraz farklı. Apartmanlarda izolasyon veya mantolama yapılmışsa, düşük ayarda bir iki saatlik kullanım şimdilik daireyi ısıtıyor. Hele alttaki komşu doğalgazı açmışsa, sizin yakmanıza gerek kalmıyor. Tabii üstteki de sizin yakmanızı bekliyor… Herkes dikkatli.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.555 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.088 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 878 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 880 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar