Virüs, altına hücum, yasaklar, tatbikatlar...

İngiltere'de, koronavirüs vakalarının artması gerekçesiyle 6'dan fazla kişinin bir araya gelmesi yasaklandı. İngiltere Başbakanlığı'ndan yapılan açıklamada, toplanma yasağının hem kapalı hem de...

İngiltere'de, koronavirüs vakalarının artması gerekçesiyle 6'dan fazla kişinin bir araya gelmesi yasaklandı. İngiltere Başbakanlığı'ndan yapılan açıklamada, toplanma yasağının hem kapalı hem de açık mekânları kapsadığı belirtildi.

Okul, işyeri ve Covid-19'a karşı önlem alınarak yapılan düğün, cenaze ve organize takım sporları bu yasaktan muaf tutuldu.

İngiltere'de İçişleri Bakan Yardımcısı Kit Malthouse, halka, en fazla 6 kişinin toplanması kuralını ihlâl eden komşularını yetkililere bildirme çağrısı yaptı.

Ulusal Polis Şefleri Konseyi Başkanı Martin Hewitt ise 6 kişi kuralının "vatandaşların komşularını ele vermesi" üzerine kurulmadığını kaydetti.

Altı kişinin bir araya gelmesi yasaklanabildiğine göre, bu gidişle iki kişinin bir araya gelmesi de yasaklanabilir. Yasaklarla birlikte, İngiltere dahil bütün hükümetler, vatandaşlarına dünya ilaç tekellerinin programlarını dayatıyor! Hemen her ülkede doktorlar, Dünya Sağlık Teşkilatı'nın protokollerine uygun ilaç ve tedavi şeması uygulamak zorunda. Aksini yapmak mümkün değil. Türkiye'de konu ile ilgili bilimsel araştırma yapmak bile bakanlığın iznine bağlandı!

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar