​​​​​​​Vatandaşlık dayatmasının sebebi ve İsrail!

Özlem Sibel Oflaz adlı takipçimiz, Twitter mesajında, Erdoğan'ın ABD'den dönerken uçakta gazetecilere yaptığı açıklamada "Trump, bana 'Suriyelileri vatandaş yapın' dedi" sözlerini yorumladı ve "Dehşet...

Özlem Sibel Oflaz adlı takipçimiz, Twitter mesajında, Erdoğan'ın ABD'den dönerken uçakta gazetecilere yaptığı açıklamada "Trump, bana 'Suriyelileri vatandaş yapın' dedi" sözlerini yorumladı ve "Dehşet verici bu açıklamanın ardından Arslan Bulut'un haklılığına bir kez daha inandım" diye yazdı.

Keşke ben yanılmış olsaydım ama Erdoğan, bu dayatmanın gereğini hemen yapmaya başladı ve "Suriyelileri varil bombalarına teslim edemeyiz" dedi!

Uzun zamandır, Suriyelilerin, ülkelerine geri gönderilmesini savunan Prof. Dr. Pelin Gündeş ise "10 günde yaşanan üçüncü toplu intihar vakası. Milletimiz ölüyor. Suriyelilere hiçbir surette vatandaşlık verilmemeli. Anadolu'da Türk kültürü yok olur. Suriyelileri Türklerin sırtından indirin artık" dediği için AKP'den ihraç ediliyor.

***

Peki biz ne diyorduk? Hatırlatalım:

"Suriye'de tampon bölge 100 yıllık ABD projesidir." (15 Ocak 2019, Yeniçağ)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar