Türkiye'yi yağmalayan küresel ve yerli akbabalar!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde çobanlar, uçamayan bir kızıl akbaba buldu.Belgrad'da halkalandığı tespit edilen kızıl akbaba, koruma altına alınarak Kapıçam Tabiat Parkı içerisindeki keklik...

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde çobanlar, uçamayan bir kızıl akbaba buldu.

Belgrad'da halkalandığı tespit edilen kızıl akbaba, koruma altına alınarak Kapıçam Tabiat Parkı içerisindeki keklik üretim istasyonuna götürüldü.

Bu haber bana, Türkiye'nin sanayi tesislerine, tarım arazilerine, haberleşme sistemine, bankalarına akbabalar gibi saldıran Londra'da, New York'ta halkalanmış, "küresel akbabalar"ı hatırlattı.

Türkiye'nin ekonomik durumu ile ilgili uzman tespitlerini gündeme getiriyorum, birileri, "Bunlar algı operasyonu" diyebiliyor!

Oysa aklı olan herkes Türkiye ekonomisinin planlı programlı olarak dünyanın büyük akbabaları tarafından çökertildiğini, buna yerli akbabaların da yardım ettiğini görür!

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar