Türkiye, kimin çiftliği?

Dünya, istihbarat örgütlerinin kurgularıyla idare ediliyor. Irak'ın kimyasal silah ürettiği iddiaları yalan çıktı ama bu gerekçeyle Irak'a giren ABD'nin şimdiki başkanı Trump, Irak üzerinden İran ve Suriye'yi...

Dünya, istihbarat örgütlerinin kurgularıyla idare ediliyor. Irak'ın kimyasal silah ürettiği iddiaları yalan çıktı ama bu gerekçeyle Irak'a giren ABD'nin şimdiki başkanı Trump, Irak üzerinden İran ve Suriye'yi gözetlemekten söz ediyor! Iraklı liderlerden biri, "Irak babanın çiftliği değil" dedi ama bakalım destek görecek mi?

Taliban, El Kaide, IŞİD, bunlar hep ABD'nin organize ettiği örgütler! Taliban'ın 200 komutanını Pentagon'da eğittiler ve bunu saklamaya bile gerek görmediler. İşte şimdi Afganistan'ı Taliban'a teslim ediyorlar. Ne de olsa kendi yetiştirmeleri.

El Kaide de Mahir Kaynak'a göre bir örgüt değildi; ABD, terör eylemlerini bu "patent" altında yaptırıyor, sonra da dehşet veren olayları, Afganistan'da olduğu gibi müdahale gerekçesi sayıyordu.

Suriye'yi de önce, aynı mantıkla organize ettikleri IŞİD'e teslim ettiler. Sonra da IŞİD'i temizleme bahanesiyle bu ülkeye girdiler. PYD'yi silâhlandırıp eğiterek IŞİD'in yerine Türkiye sınırlarına yerleştirdiler!

***

IŞİD'i ne yaptılar peki?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar