Türk-Amerikan ilişkilerinin fotoğrafıdır!

Osaka'daki G-20 zirvesinden yansıyan fotoğraflar ve görüntüler sosyal medyanın gündem maddelerinden biri oldu. Türk-Amerikan heyetleri Trump ve Erdoğan başkanlığında görüşmeye başlarken çekilen fotoğraf ve görüntüleri kastediyorum.

Türk heyetinde Dışişleri Bakanı, Milli Savunma Bakanı ve MİT Başkanı da bulunuyordu. Karşı tarafta da Amerikalılar... Hepsinin elinde birer kalem ve not defteri var. Bizimkilerin eli boş... Bu durum çok eleştirildi ama görüntüyü tekrar izlemek mümkün olduğu için not almanın pek bir önemi olmayabilir!

Trump söze "Görüşmemizi anlamlı buluyorum" diye başladı ve Türk heyetini kendi ekibine ve çekim yapan gazetecilere göstererek "Bakın, şu insanlara bakın. Onlarla anlaşmak çok kolay... Hiçbir Hollywood setinde bu kadar güzel insanı bir arada bulamazsınız" dedi.

Bu söz, yandaş medyada "övgü" olarak kaydedildi ama sosyal medyadaki yorumlar hiç de öyle değil! Ne yazılıp çizildiğini burada nakletmem doğru olmaz ama herkesin aklına, Amerikan senaryolarının nasıl yazıldığı ve nasıl dünya sahnesine konulduğuna dair tarihi olaylar geldi…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar