Sıra Erdoğan'ın mazbatasında mı?

Yasama, yürütme yargı ve medya gücünü elinde tutan irade, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun kazandığı seçimleri tekrarlatmak için karar çıkardı.Biz, "Kazanılmış seçimi, Yüksek...

Yasama, yürütme yargı ve medya gücünü elinde tutan irade, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun kazandığı seçimleri tekrarlatmak için karar çıkardı.

Biz, "Kazanılmış seçimi, Yüksek Seçim Kurulu üzerinde baskı kurarak tekrarlatmak, Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı'nın meşruiyetini tartışmaya açar. Hem de sadece Türkiye'de değil bütün dünyada! Asıl kaos o zaman çıkar! Elbette böyle bir tartışmadan zararını sadece Erdoğan görmez, Türkiye büyük bir itibar kaybına uğrar ki bunun telafisi yoktur!" diye uyarmıştık.

"Meşruiyetinizi tartıştırmayın" demiştik.

Nitekim CHP, İstanbul'daki ilçe seçimlerinin yanı sıra 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin iptali için YSK'ya başvurdu.

****

CHP adına başvuruyu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek yaptı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar