Şimdi de aşı olmayanı işten çıkarmakla tehdit ediyorlar!

Uluslararası Af Örgütü'nün Almanya temsilciliğinin, 10 Aralık İnsan Hakları Günü vesilesiyle açıkladığı raporda, "İnsan hakları konusunda zaten ön hastalıkları olan ülkelerde pandemi...

Uluslararası Af Örgütü'nün Almanya temsilciliğinin, 10 Aralık İnsan Hakları Günü vesilesiyle açıkladığı raporda, "İnsan hakları konusunda zaten ön hastalıkları olan ülkelerde pandemi yıkıcı etkilere sebep oldu" denildi.

Raporda, Almanya'da dolaşım ve toplanma özgürlüğü gibi hakların kısıtlandığına, Türkiye, Venezuela, Tanzanya ve Nijer'de pandemi nedeniyle eleştirel haberler yapan gazetecilerin adli soruşturmalara maruz kaldığına işaret ediliyor.

Türkiye'deki kısıtlamalar, illerde hıfzıssıhha kurulları tarafından alınan kararlarla da kısıtlanabiliyor.  Mesela Trabzon'da, kentin en işlek yerlerinden Uzun Sokak ile Kahramanmaraş Caddesi'nde HES kodu uygulaması başlatıldı.

Bariyer yerleştirilen noktalarda denetim yapan polisler, HES kodu bulunmayan vatandaşların geçişine izin vermedi.

***

ABD ve İngiltere'de ise korona aşısı olmayanlar, medya üzerinden işten çıkarılmakla tehdit ediliyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.095 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar