​​​​​​​Şehitler, dürüstlük ve milliyetçilik...

Son dakika haberi ile başlayayım. İdlib'de yine şehitler var. Türkiye, Suriye politikasını acilen gözden geçirmelidir. Bu olayların sebebi, Mehmetçiğin teröristlerle Suriye ordusu arasına sokulmasıdır.

Askeri gözlem noktaları uygulaması yanlıştır. Derhal son verilmesi gereken bu uygulamayla göz göre göre Türk askerinin hayatı hiçe sayılmıştır.

***

Milli Savunma Bakanlığı'nın şehitlerle ilgili açıklamasından önce Dışişleri Bakanlığı açıklaması ile meşguldüm…

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın, Guardian  gazetesinin "Rusya'nın Kırım'da yaptığı gibi Türkiye'nin KKTC'yi ilhak etmesi mümkün mü?" şeklindeki sorusuna,  "korkunç olur" diye cevap vermesi, Hatay'ın ilhakının hatırlatılması üzerinede Hatay Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Tayfur Sökmen'in Türkiye'ye katılma kararına öncülük etmesini kastederek "İkinci bir Tayfur Sökmen olmayacağım" demesi, AKP iktidarı tarafından tepkiyle karşılandı..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar