Salgın projesinin hedefi netleşiyor!

Sosyal medyada, yazılarımı takip eden Mete Musa, "Bu pandeminin hedefinin aşılama için vücudumuza dokunma izin ve hakkı elde etme olduğu artık netleşti." diye mesaj gönderdi ve şunları belirtti:

"5G ve devamında gelecek olan teknolojilerin de artık 'cyborg'laşacak (yarı robotlaşmış) yeni nesil insanların organik bağını sağlayacağı anlaşıldı. Yani insanlar, merkezi yapay zekâya uygun aparatlar haline getirilecek.

Burada soru şu: Biz bu geleceğe davetli miyiz? Değil isek; paganik ritüellerle, tarife uygun şekilde hayvanlar gibi hastalık, salgın, kıtlık ve savaş bıçaklarına kurban edilip elenecek miyiz?

Muhtemelen iklim düzenlemeyle, atmosferde güneşi örterek özel kurulmuş gelecek şehir devletlerinin dışında, direnme ihtimali olabilecek ülkeleri veya bölgeleri karanlığa gömme fikirleri de olduğu anlaşılıyor.

Neo feodalizm... Kale şehirler...  

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.095 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar