​​​​​​​Radyasyon belirtileri virüs ile neden aynı?

Koronavirüs salgınıyla 5G testlerinin yaydığı elektromanyetik radyasyon konusunu gündeme getirenlere "komplo teorisi üretmek" suçlaması getiriliyor. Oysa şu anda dünyada küresel bir komplo yaşanıyor.

Çin'de bir salgının çıkması, sonra Kuşak ve Yol Projesi'ndeki anahtar ülkelere yani İran ve İtalya'ya sıçraması, bir süre sonra da Türkiye dahil Avrupa ve ABD'yi eve hapsetmesi, yeterince büyük bir komplo değil mi?

Bazı televizyonlarda, dışarıda hazırlanmış videolar yayınlanıyor. Bu videoların birinde, bir sürü komplo teorisi ile birlikte koronavirüsün ortaya çıkmasıyla 5G testleri arasında bağlantı kurulması da sayılıyor. Hatta daha ileri gidilerek, bu teoriyi bir ihtimal olarak gündeme getirenlere ağır suçlamalar yapılıyor. Bu hazır videoları yayınlayan kanallara bu iş için ne kadar para verildiği sorgulanmalıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar