Putin de Türkiye'yi "ahmak" yerine koydu!

Tayyip Erdoğan ve Vladimir Putin'in ortak basın toplantısında sorulan iki sorudan biri "güvenli bölge" ile ilgiliydi.Erdoğan, soruya "O konuyu da görüşme fırsatımız oldu. Amerika ile de bu konuları...

Tayyip Erdoğan ve Vladimir Putin'in ortak basın toplantısında sorulan iki sorudan biri "güvenli bölge" ile ilgiliydi.

Erdoğan, soruya "O konuyu da görüşme fırsatımız oldu. Amerika ile de bu konuları görüşüyoruz. Bize verdikleri sözleri bir an önce yerine getirmelerini istiyoruz. Münbiç'teki terör örgütlerinin bölgeyi terk etmelerini istiyoruz. Bu konuda kararlılığımız tamdır." diye cevap verdi.

Putin ise "Türkiye'nin hassasiyetlerini çok iyi anlıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı detaylı bir şekilde tutumunu ifade etti. Türkiye Cumhuriyeti'nin güney sınırlarında güvenli bölge oluşturması Suriye'nin toprak bütünlüğünü sağlaması açısından olumlu bir adım." dedi.

***

Biz Fırat'ın Doğusu ve Batısı konusunda ne diyoruz?

İki yıldır, "Suriye'de, Fırat'ın batısını Rusya'nın, doğusunu ABD'nin kontrol etmesi, iki taraf arasında çok önceden kararlaştırıldı" diyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.555 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.088 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 878 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 880 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar