Papağanlar da "aşı, aşı" diyebilir!

Aylardır salgın konusunda halka gerçeklerin söylenmediği ortaya çıktı. Hayatını kaybedenlerin sayısı hala gerçeği yansıtmıyor. Vaka sayısını ise nihayet açıkladılar.Bundan ne...

Aylardır salgın konusunda halka gerçeklerin söylenmediği ortaya çıktı. Hayatını kaybedenlerin sayısı hala gerçeği yansıtmıyor. Vaka sayısını ise nihayet açıkladılar.

Bundan ne anlaşıldı? Türkiye'yi yöneten siyasi iradenin, halka eksik bilgi vererek, durumu idare etmeye çalıştığı ortaya çıktı.

Dünya ise aşı konusunda aldatılıyor.

Türkiye'de halkı aldatan siyasi iradenin bir parçası haline gelen medya, vahşi kapitalizme dayalı, nüfusu azaltma planları yapan küresel sistemin de papağanlığını yapıyor. ABD ve Avrupa basınında çıkan korona virüsle ilgili bütün haberler, hiç sorgulanmadan tercüme edilerek aynen yayınlanıyor. Sadece iktidar yanlıları değil bütün medya, genel olarak aynı tutum içinde. Papağanlar da "aşı, aşı" diyebilir. Gazetecilere düşen, gerçeği araştırmaktır.

***

Meclis'te, siyasi partilerin tümünde aynı kolaycılık var. Sadece bir milletvekili, salgın konusunda hemen her gün halka doğruları söylemeye çalışıyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar