"Onuncu Köy"e değer verseydiniz...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul Başakşehir'de İbni Haldun Üniversitesi Külliyesi Açılış Töreni'nde önemli itiraflarda bulundu. Meselâ, "18 yılda her alanda tarihi eserlere ve hizmetlere imza...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul Başakşehir'de İbni Haldun Üniversitesi Külliyesi Açılış Töreni'nde önemli itiraflarda bulundu.

Meselâ, "18 yılda her alanda tarihi eserlere ve hizmetlere imza attığımızı, eğitim-öğretimde-kültürde ise arzu ettiğimiz ilerlemeyi sağlayamadığımızı düşünüyorum" dedi.

18 yılda yapılan eserlerin çoğunluğu, yandaş müteahhitlere veya onların yabancılarla kurdukları konsorsiyumlara çok yüksek fiyatlarla inşa ettirilmiştir. Türkiye, köprüler, geçitler ve havaalanları ve şehir hastanelerinde ülke olarak dolandırılmıştır. Dolar üzerinden yüksek geçiş fiyatı ve yolcu garantisi gibi uygulamalar, halkın sırtından çıkarılmaktadır. Şehir hastanelerine de hasta garantisi verilmiş, bunu sağlamak için de şehir içi hastaneler kapatılmıştır!

AKP iktidarında yapılan en iyi iş, cenaze hizmetleri ve yardıma veya bakıma muhtaç insanlara maddi yardımda bulunulmasıdır.

***

Erdoğan'ın bir itirafı da, "Medyamız en modern altyapıya sahip ama bizim sesimizi nefesimizi yansıtmıyor" şeklindedir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar