Neredesiniz, ey sosyalistler?

Türkiye Komünist Partisi, bir yeni yıl mesajı yayınladı. Mesajda "Boyun eğmeyenlerin yeni yılı kutlu olsun" denildi. Mesajda, "Mücadele eden, dayanışan, örgütlenen insan çaresiz değildir, geleceğe umutla bakar....

Türkiye Komünist Partisi, bir yeni yıl mesajı yayınladı. Mesajda "Boyun eğmeyenlerin yeni yılı kutlu olsun" denildi.

Mesajda, "Mücadele eden, dayanışan, örgütlenen insan çaresiz değildir, geleceğe umutla bakar. 2020 yılı her açıdan zor, karanlık bir yıl olduysa bunun nedeni elbette eşitsizlik ve adaletsizliğin kaynağı olan mevcut düzendir. Bu düzen yıkılmalıdır ve yıkılacaktır.

Kabarık elektrik ve doğalgaz faturaları, her tarafı dökülen bir eğitim sistemi, işsizlik, hayat pahalılığı, yaşanmaz hale gelen kentler, sağlıksız ve yetersiz beslenme, sürekli artan kiralar ve daha beterinin gelebileceğine ilişkin korkuyla yaşamak insanlığın kaderi olamaz. İnsan boyun eğmez." ifadeleri kullanıldı.

***

Dikkatimi çekiyor, TKP dahil Türkiye'deki sosyalist/komünist grupların hiçbirinden, korona virüs korkusunun, yeni bir dünya düzeni kurmak amacıyla küresel boyutta kullanıldığına, kapitalizmin bugünkü temsilcilerinin "Büyük Sıfırlama" diye bir projeleri olduğuna, bu projeyi Time dergisinde yayınladıklarına dair bir atıf bile yok!

Bunun yerine Almanya'da aşı bulan Türk doktorlarına övgüler yağdırarak Türkiye'deki sistemi eleştirenler var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar