Mutasyon planlaması veya mutant insan!

Korona virüs paniği dünyayı yeteri kadar korkutamadı ki "mutasyon paniği"ne ihtiyaç duyuldu!  İngiltere'de yüzde 70 daha hızlı yayıldığı belirtilen mutasyon geçirmiş virüsle ilgili hiçbir...

Korona virüs paniği dünyayı yeteri kadar korkutamadı ki "mutasyon paniği"ne ihtiyaç duyuldu! 

İngiltere'de yüzde 70 daha hızlı yayıldığı belirtilen mutasyon geçirmiş virüsle ilgili hiçbir bilimsel veri sunulmadı!

Wikipedya'daki verilere göre "mutasyon" ya da "değişinim", bir canlının genomu içindeki DNA ya da RNA diziliminde meydana gelen kalıcı değişmelerdir. Mutasyona sahip bir organizma ise "mutant" olarak adlandırılır.

İnsanların, mutasyon sonucu "mutant" durumuna gelmeleri, bilim kurgu filmlerinde çok kullanılmıştır. Birçok filmin konusu, mutant insanlarla mutant olmayanlar arasındaki savaşlardır.

***

Aşı çalışmalarına katkıları bilinen İtalyan virologlar, "Devamlı mutasyon geçiren virüslere karşı aşı hiçbir işe yaramaz" deyince bu bilimsel görüşü çürütmek için dünya çapında kampanya başlatıldı. Bu kampanyayı sürdürenler, yeni mutasyon haberlerinin oluşturduğu panik havasından da yararlanarak aşıların mutasyondan etkilenmeyeceğini yaymaya çalışıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar