Meşruiyetinizi tartıştırmayın!

Seçimler daha yapılmadan, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın meşruiyet tartışması var. Meşruiyet halk desteği ve hukuka uygun işler yaparak sağlanır. Halk desteği tamam...

Seçimler daha yapılmadan, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın meşruiyet tartışması var. Meşruiyet halk desteği ve hukuka uygun işler yaparak sağlanır. Halk desteği tamam ama hukuka uygun işler yapılmıyor." demişti.

Seçimlerde ise, Erdoğan'ın İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya ve Mersin gibi büyük şehirlerde halk desteğini da kaybettiği ortaya çıktı.

Şimdi Erdoğan, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun kazandığı seçimleri, polis devleti kurallarıyla tekrarlatmak istiyor. Ortağı olan Devlet Bahçeli de kendisini destekliyor.

Öyle ki "CHP, İstanbul'dan vazgeçsin de kaos çıkmasın" diye öneri getirenler bile var!

Oysa kazanılmış seçimi, Yüksek Seçim Kurulu üzerinde baskı kurarak tekrarlatmak, Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı'nın meşruiyetini tartışmaya açar. Hem de sadece Türkiye'de değil bütün dünyada! Asıl kaos o zaman çıkar!

Elbette böyle bir tartışmadan zararını sadece Erdoğan görmez, Türkiye büyük bir itibar kaybına uğrar ki bunun telafisi yoktur!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum