​​​​​​​Medyaya rüşvet veren başbakan!

İsrail siyasi tarihinde görevdeyken rüşvetle suçlanan ilk Başbakan olarak kayıtlara geçen Netanyahu, İsrail televizyonlarında canlı yayınlanan konuşmasında, yaşananları "bir darbe girişimi" olarak nitelendirdi.

İsrail Başbakan Netanyahu üç ayrı soruşturma kapsamında rüşvet, dolandırıcılık ve güveni ihlalden suçlanıyor.

Türkiye'de dört bakanın istifasıyla sonuçlanan, dönemin başbakanı Tayyip Erdoğan'ın oğlunun evinde de arama yapılmasına son anda engel olunan soruşturma da "darbe girişimi" olarak nitelendirilmişti. Bu soruşturmanın hükümeti devirmeye yönelik olduğu doğruydu ama yatak odalarında para sayma makineleri, ayakkabı kutularında yeşiller de bulunmuştu! Bunlar da doğruydu... Gerçi bu paralar, sonradan iade edildi, iktidar partisi de yargılamaya izin vermedi ama o dava şimdi ABD'de devam ediyor ve bu defa hükümeti yıkmak için değilse bile siyasi şantaj aracı olarak kullanılıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar