"Maske takınca Azrail, bizi pas mı geçecek?"

Korona günleri ikinci ayındayken, Göğüs, Kalp Damar Cerrahisi uzmanı Opr. Dr. Mehmet Okan Özdemir, Dünya Sağlık Örgütü verilerini incelemiş ve "Türkiye'de her yıl 82 bin kişi, gribe bağlı...

Korona günleri ikinci ayındayken, Göğüs, Kalp Damar Cerrahisi uzmanı Opr. Dr. Mehmet Okan Özdemir, Dünya Sağlık Örgütü verilerini incelemiş ve "Türkiye'de her yıl 82 bin kişi, gribe bağlı enfeksiyonlardan ölüyor! Bu ölümlerin yüzde 5-14'ünün koronavirüsten olduğu gerçeği ile ülkemizde her yıl 4100 ile 11.480 kişi o yılki mutant koronavirüsler nedeniyle kaybedilir. Her yıl!" diye yazmıştı.

Bu sütunda 17 Nisan 2020'de yayınlamıştık.

Özdemir, "Geçen yıl dünyada toplamda 7 milyon insan grip ve griple tetiklenen komplikasyonlardan kaybedildi. Soruyorum bu gürültü, patırtı neden? Bu korkuya neden olan algı, eğer sokakta aniden ölenlerse hiçbir viral veya bakteriyel pnomoni hastası böyle pat diye sokakta düşüp ölmez. O zaman aniden akut hipoksi yapan ve sokaktaki bir insanı aniden öldürebilen başka bir sebep arayacaksınız!" diyordu.

Özdemir, "Pandemi" olgusunu, "Pandomim" olarak adlandırdığını belirterek son yazılarından birini paylaştı. Tamamı, sütunun bundan sonrasına sığmayacağı için kısaltarak bilginize sunuyorum:

***

*" 'Maske, Mesafe, Musluk'tan oluşan 3M pandomim tedbirlerini bırakın, salın kendinizi' diyen birisi değilim. Ancak kalıcı tedbirler MMM den ibaret değil!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum