Korona virüsü yok eden milli ürün geliştirildi!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği Komisyonu öncülüğünde düzenlenen "Koronavirüs Küresel Mukabele Uluslararası Taahhüt Etkinliği"ne video mesaj gönderdi.Erdoğan videoda, özetle şöyle...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği Komisyonu öncülüğünde düzenlenen "Koronavirüs Küresel Mukabele Uluslararası Taahhüt Etkinliği"ne video mesaj gönderdi.

Erdoğan videoda, özetle şöyle dedi:

"Virüsün ortadan kaldırılması için en etkili aracın aşı olduğu görülüyor. Milli faaliyetlerimizin yanı sıra teşhis, tedavi ve aşı geliştirilmesi yönündeki küresel çabaları da destekliyoruz. Kovid-19 aşısı tüm insanlığın ortak malı olmalıdır. Değerlendirmeler akabinde tespit edeceğimiz meblağı ise 23 Mayıs'a kadar ilan edeceğiz."

***

Bilindiği gibi dünyada aşı geliştirmek için çalışan çok sayıda merkez var. Türkiye, bunlardan hangisini "küresel aşı merkezi" kabul edecek de ona göre maddi katkıda bulunacak?

Türkiye aynı oranda katkıyı, aşı üretimi için çalışan kendi kuruluşlarına da vermekte midir?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar