Kaybetme korkusu neler yaptırıyor?

AKP iktidarının kendisinden önce belli bir güce eriştirilmiş olan FETÖ ile örtülü bir koalisyon yaparak kurulduğu biliniyor. 

AKP iktidarı, yargıyı, emniyeti ve ve orduyu FETÖ'ye teslim ederek ülkeyi yönetmişti. Zaten Tayyip Erdoğan da cemaate sitem ederken, "Bugüne kadar ne istediniz de vermedik" diyordu. Cemaat ile aynı menzile yürüdüklerini söyleyen de kendisiydi.

***

Bir "gazeteci" tarafından Tayyip Erdoğan'a, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanlarından Enver Altaylı'nın FETÖ ile temasları ortaya çıktı. Muhalefet 'FETÖ'nün siyasi ayağı' diyor ancak o ayakların muhalefet içinde dolaştığını görüyoruz. Bu konudaki değerlendirmeniz nedir?" sorusu soruldu!

Enver Altaylı, Kılıçdaroğlu'nun danışmanı değildir! Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olan Rasim Bölücek'in Enver Altaylı ile çok sayıda telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıkmıştır.

Yine de bir istihbaratçı olan Enver Altaylı'nın FETÖ'ye veya başka yerlere yazdığı mektuplar düz mantıkla değerlendirilemez. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.555 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.088 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 878 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 880 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar