İTALYAN VİROLOG: "Korona virüs aşısı, küresel bir sahtekârlık!"

Dr. Montanari, kış aylarında yapılan soğuk algınlığı aşılarının da sahtekârlık olduğunu belirtiyor ve "Korona virüse karşı yapmamız gereken, bağışıklık sistemimizi güçlendirmemizdir" diyor.

Sadece Türkiye değil, dünya yörüngesinden çıktı adeta… Türkiye, kendi ülkesinin kuruluş felsefesini tanımayan ideolojik kadroların, milli, dini veya sosyal temalar kullanarak iktidara gelmesi ve gelince de asıl yüzlerini göstermeleri gibi bir sorunla karşı karşıya.

70 yıldır, iktidara gelenler, hedeflerine ulaşmak için, yabancı istihbarat örgütlerinin kurduğu yerli görünümlü örgütlerle zaman zaman işbirliği yapıyor. Bunu da neredeyse her gün itiraf ettikleri halde, istifa etmiyorlar. Benzer bir sızma muhalefet için de söz konusu. Türkiye'nin milli-üniter yapısına karşı olduğu bilinen bazı insanlar, federal devlet anlayışına göre yeni anayasa görüşü oluşturmaya, bunu da muhalefet üzerinden gerçekleştirmeye çalışıyor.

***

Bizim bu konulardaki görüşlerimiz bellidir. Cumhuriyetin kuruluş felsefesine aykırı her türlü girişim, Türkiye'yi çözme niyetleriyle ilişkilidir. Bunu dayatan da ABD ve Avrupa Birliği'dir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.555 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.088 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 878 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 880 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum