İngiliz ajanı bir kişi değil ki!

Şu skandala bakar mısınız; adamın, İngiliz Dış İstihbarat Servisi MI6'nın önemli bir ajanı olduğu, son olarak Suriye'deki "Beyaz Baretliler"i kurduğu ve bu örgüt üzerinden "Kimyasal silah kullanıldı"...

Şu skandala bakar mısınız; adamın, İngiliz Dış İstihbarat Servisi MI6'nın önemli bir ajanı olduğu, son olarak Suriye'deki "Beyaz Baretliler"i kurduğu ve bu örgüt üzerinden "Kimyasal silah kullanıldı" yalanlarını dünyaya yaydığı biliniyordu ama Beyoğlu'nda bürosunun önünde ölü bulunana kadar dört yıldır Türkiye'de yaşıyordu! Evi de Büyükada'da idi!

Buna neden izin veriliyordu? Çünkü AKP iktidarı, Beşar Esad'ı devirerek yerine İhvanı Müslimin adlı yine İngilizlerin kurduğu örgütü iktidar yapmak için İngiliz ajanı James Le Mesurier'e faaliyetlerini Türkiye üzerinden sürdürme imkânı tanımıştı!

***

Kimse "haberimiz yoktu" diye yalana başvurmasın, bu daha büyük bir skandaldır!

Banu Avar, 2016 yılında yayınlanan Zemberek kitabında, "Beyaz Baretler ve Lawrence ile 007 James Bond karışımı bir İngiliz ajanı" başlığı altında konuyu incelemişti. O tarihte Avar'ın ifadesiyle "Küresel sırtlanların beyin bulandırma aracı Time Dergisi de koroya katılmış ve sözde 'yardım kuruluşu' Beyaz Baret'leri kapaktan kutsamıştı!"

Üstelik, Time dergisi, adamın resmini de yayınlamıştı. Avar, kitapta durumu şöyle özetlemişti:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar